Puder

Du har allerede valgt en fantastisk madras, men du mangler stadig prikken over i'et. Med vores fantastiske puder tager vi søvnoplevelsen til næste niveau – 3 niveauer for at være mere præcis. Vælg den af de tre Emma-puder udviklet af vores søvneksperter, der passer bedst til dig.
Prøv i 100 nætter
Gratis levering og retur
10 års garanti
mobile_pillow's_comparison.png

Hvilken er bedst til dig?

Sammenlign her!

Emma Air Grid®-pude

Hvordan gavner honeycomb-mønsteret dig?

Honeycomb-strukturen er med til at forbedre din hvile og maksimere den generelle søvnkvalitet. Air Grid® sender varmen væk fra kroppen og øger luftgennemstrømningen, så du ikke oplever overophedning, men i stedet får en rolig og afslappende søvn. Få bedre søvn med vores Air Grid-pude, der regulerer temperaturen, ånder nemt og kan tilpasses i højden!
Se Emma Air grid®-pude
Diamonddegreepillow.png

Intet er sparet, undtagen prisen

Med denne pude og vores innovative Diamond Degree-teknologi er der ikke sparet på kvalitet. Dagene med nattesved er talte, og du får altid den rette støtte til nakke, hoved og skuldre – bare udskift skumlagene for at justere højde og fasthed.

Se Emma Diamond-pude
DK_Revampcontent_8

Det bliver ikke blødere

Hvis du har brug for en ekstra blød pude, så tager Sky-puden dig til den 7. himmel. Og bedst af alt: Den mister aldrig formen. Forfriskende søvn hver nat, så du vågner op udhvilet hver dag.

Se Sky-pude
DK_Original_pillow_Contentrevamp10

Tre lag, uendlige muligheder

Emma Original-puden er vores klassisker med tre lag, der kan justeres til din sovestilling. Ligegyldigt, om du sover på ryggen, maven eller på siden, så får du ergonomisk korrekt søvn.

Se Original-pude
Sleep-quizz.png

Hvordan vælger du det rigtige produkt til dig?

Find ud af, hvilken madras, pude eller topmadras giver dig en perfekt nattesøvn med denne quiz på bare 2 minutter!

Søvn-quiz

Har du stadig spørgsmål?

Vores løfte til dig

Puder til enhver søvnrutine.

DK_BigUSPs_Pillows.png
DK_BigUSPs_Pillows.png

Se, hvad andre siger om Emma

Ofte stillede spørgsmål