• Prøv i 100 nætter
  • Gratis levering og retur
  • 10 års garanti

Puder

Du har allerede valgt en fantastisk madras, men du mangler stadig prikken over i'et. Med vores fantastiske puder tager vi søvnoplevelsen til næste niveau – 3 niveauer for at være mere præcis. Vælg den af de tre Emma-puder udviklet af vores søvneksperter, der passer bedst til dig.

Emma-puder

Vil du vide, hvordan vores puder giver dig behagelig søvn som aldrig før?

Når du shopper for at få den bedste soveoplevelse, må du ikke springe hovedpuden over. Hvis du vælger den forkerte, kan du vågne med hovedpiner og i værste fald nakkeskader. Med vores tre puder er du altid garanteret en ergonomisk rigtig søvn, der kan tilpasses din krop, behov og sovestilling. Og det er en allerede en god start – men det er ikke alt. De tre lag er lavet i henholdsvis skum og mikrofiber af højeste kvalitet, og så kan de fjernes eller tilføjes, så du får den højde eller fasthed, du helst vil have. Betrækket kan vaskes, så du bl.a. kommer af med støv og sved. Hver af de tre modeller byder på noget unikt. Så skynd dig at finde din allerede nu.
Diamonddegreepillow.png

Intet er sparet, undtagen prisen

Med denne pude og vores innovative Diamond Degree-teknologi er der ikke sparet på kvalitet. Dagene med nattesved er talte, og du får altid den rette støtte til nakke, hoved og skuldre – bare udskift skumlagene for at justere højde og fasthed.

Se Emma Diamond-pude
Benefit_DK_Contentrevamp_5

Det bliver ikke blødere

Hvis du har brug for en ekstra blød pude, så tager Sky-puden dig til den 7. himmel. Og bedst af alt: Den mister aldrig formen. Forfriskende søvn hver nat, så du vågner op udhvilet hver dag.

Se Sky-pude
DK_Original_pillow_Contentrevamp10

Tre lag, uendlige muligheder

Emma Original-puden er vores klassisker med tre lag, der kan justeres til din sovestilling. Ligegyldigt, om du sover på ryggen, maven eller på siden, så får du ergonomisk korrekt søvn.

Se Original-pude

Har du stadig spørgsmål?

Se, hvad andre siger om Emma

USP

Vores løfte til dig

Puder til enhver søvnrutine.

Ofte stillede spørgsmål