FORÅRSUDSALG 💐

Spar op til 50%!

Event slutter: 06 Dage 08 Timer 28 Minutter 49 Sekunder
Event slutter: 06 d 08 t 28 m 49 s
  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti

Emma Puder: Sammenlign detaljerne, og find din perfekte puder

Pude type

Skum

Microfiber
Skum
Ergonomisk støtte
⭐⭐⭐⭐⭐
Støttende og temperaturregulerende for længere dyb søvn og optimal trykaflastning.
⭐⭐⭐
Optimal støtte fra inderpuder til skuldre og nakke.
⭐⭐⭐⭐
Støtte til optimal aflastning af nakke og nakkehvirvler.
Åndbar
⭐⭐⭐⭐⭐
Temperaturregulerende grafitskum kombineret med åndbart Airgocell-skum og UltraDy-Plus betræk.
⭐⭐⭐⭐
Åndbar AEROSoft mikrofiberfyldning kombineret med fugtfjernende UltraDry betræk.
⭐⭐⭐
Åndbart UltraDry betræk
Justerbar
✔️
✔️
✔️
Hvem passer den til?
Til side, ryg og mavesovende
Til side, ryg og mavesovende. 
Til side, ryg og mavesovende. 
Lag

3

4

3

Størrelse
70x40 cm
70x60 cm
70x40 cm
Pleje
Betrækket kan vaskes ved 40°C
Pude kan vaskes ved 60°C
Betrækket kan vaskes ved 40°C

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilke puder er bedst for allergikere?

Dette afhænger naturligvis af typen af allergi. Hvis du er bekymret for støvallergi, kan du bruge vores puder uden tøven.

Vores skumpuder har vaskbare pudebetræk, mens vores mikrofiberpuder er fuldt vaskbare og har egenskaber mod støvmider for at sikre en beroligende søvn.

Hvad skal man overveje, når man køber en ny pude?

Når du køber en pude, skal du tage hensyn til din kropstype, din foretrukne sovestilling og din madras' fasthed. Disse faktorer bestemmer tilsammen, hvordan din rygsøjle ligger i løbet af natten.
Den vigtigste faktor er sovepositionen - afhængigt af denne anbefales forskellige højder på puden for at støtte din rygsøjle bedst muligt og forbedre blodcirkulationen. Sidesovere har i gennemsnit brug for højere puder end rygsovere, mens mavesovere har brug for minimal nakkestøtte.


Den anden ting, du skal overveje, er din kropstype, da en person, der er høj eller har brede skuldre, har brug for en højere pude, mens en mindre person har brug for en lavere pude.


Det sidste punkt, du skal overveje, er madrassen - hvis du har en blød og elastisk madras, som du synker dybere ned i, anbefaler vi en fladere pude. Hvis din madras er lidt hårdere, bør puden dog være lidt højere

Hvad er den bedste pude til side-, ryg- og mavesovere?

Alle Emma-puder kan justeres og er derfor designet til at passe til alle kropstyper, enten ved at tilføje eller fjerne lag eller blot vende puden.


For sidesovere kan Emma Original være et godt valg. For mavesovere, som skal sove lavere, kan Emma Cloud, hvor det midterste lag er fjernet, være mere behagelig. For rygsovere kan Emma Diamond puden være det rigtige valg.

Hvilken type pude er ergonomisk bedst? Og hvorfor?

Puder, der har mere end ét lag og kan justeres, er de mest ideelle, da de har flere lag, der kan tilføjes eller fjernes afhængigt af individuelle behov. I Emma har vi Emma Original, Emma Diamond og Emma Sky.


For eksempel: Et lag er ideelt til mavesovere, der har en blød madras og mindre skulderbredde. To lag anbefales til sidesovere med mindre skulderbredde eller til sidesovere med bredere skulderbredde, men med en blød madras. Tre lag er ideelle for sidesovere med brede skuldre og en hård madras eller for rygsovere med refluksproblemer.

Hvilken pude er bedst egnet til børn?

Det anbefales ikke, at spædbørn og småbørn bruger en pude. Generelt er de fleste puder for høje til at give deres små nakker tilstrækkelig støtte.

Hvilken pude er mest justerbar?

Vores Emma Original-, Emma Diamond- og Emma Sky-puder er alle udstyret med forskellige lag. Dette giver dig flere muligheder for at tilpasse den til dine individuelle præferencer ved at vende den eller fjerne lag for at opnå den ønskede fasthed og højde.

Hvad er pudernes materialer, og hvad er forskellen?

Emma har to forskellige typer puder - mikrofiberpuder og skumpuder. Alle giver optimal støtte til nakken takket være de justerbare lag, som du kan bruge til at tilpasse puden efter din egen smag.

Hvis du er på udkig efter en blød pude, er Emma Sky perfekt til dig. Hvis du foretrækker en fastere følelse og kan lide at sove oven på din pude, vil du finde vores skumvarianter mere velegnede.

Hvilken er den blødeste og den hårdeste pude?

Emma Sky er den blødeste. Emma Original er den sværeste med alle de mange lag.