OP TIL 65% SENSOMMER UDSALG! 🌞 TIL UDSALGET.

SENSOMMERUDSALG

Spar 65% på Diamond Springmadras!

Fremstilling af madrassen

Produkterne fra Emma er produceret i Tyskland og udviklet til at give dig optimal søvn. Vi bruger kun de bedste materialer, når vi producerer din madras. 

Youtube

Produktudviklingsprocessen

Emmas udviklingsteam arbejder for at udvikle madrassens design og komfort til fremtidige ønsker. Vi har et mangfoldigt team af ingeniører, produktdesignere og designere. Blandingen af ​​viden giver os de perfekte betingelser for at udvikle fremtidens madrasser i samme ånd som vores værdier, nysgerrighed, fleksibilitet og solidaritet. Madrassen bliver konstant forbedret ved hjælp af kundefeedback. Emma madrassen har vundet mange præmier, der repræsenterer os og vores mål om konstant at udvikle sig til at blive det bedste.

Vi arbejder kun med de bedste

Vi arbejder sammen med virksomheder og producenter, der har lavet madrasser i lang tid. De deler vores værdier om udvikling af madrasser, der vil give dig den bedste søvn nogensinde. Dette mål opnås ved at arbejde med det bedste materiale og at være drevet af innovative løsninger.

Vores innovative vakuumteknologi

Emma madrassen rulles sammen i den sidste fase af produktionsprocessen og vakuumpakkes, så den kan leveres til din hoveddør på en smart og nem måde. Dette gøres ved hjælp en stor maskine, der først komprimerer madrassen og derefter ruller den. Dette gøres sikkert, så madrassens kvalitet er så høj som i starten af ​​produktionen.

Har du brug for mere hjælp?

Se vores hjælpeside for at få flere oplysninger

Find svar
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: