holiday_hero_0px.png

Emma Sleep Holidays

Vi introducerer Emma Sleep Holidays - nyd en drømmeferie med Emma!

I forbindelse med starten på sommersæsonen er Emma - The Sleep Company er stolte af at lancere Emma Sleep Holidays: et eksklusivt udvalg af unikke rejser, der fremmer hvile og rekreation. Vi lancerer også en global konkurrence, der giver folk chance for at vinde en Emma Sleep Holiday - en uge med hvile, afslapning og den bedste søvnoplevelse på et fantastiskt hemmeligt sted.

usp1_sleep_holiday.png

55% af danskerne vil gerne prøve en søvnferie

Appinio har for Emma - The Sleep Company gennemført en analyse blandt 3000 personer. Resultaterne viste, at mere end 85 % af de adspurgte aldrig havde holdt en søvnferie, 55 % gerne vil prøve det. 92 % var enige i, at god søvn er en vigtig del af en ferie. Mere end 72% af de adspurgte svarede, at de foretrækker at sove på landet i forhold til i byen.
usp2_sleep_holiday.png

Hvad er en søvnferie?

En søvnferie er en ny trend blandt turister, der prioriterer hvile og rekreation i deres ferie. Det giver et afbræk fra hverdagens rutiner at fordybe sig i omgivelser, der fremmer afslapning.
usp3_sleep_holiday.png

Det siger vores søvneksperter

Vores søvneksperter mener, at en søvnferie har en positiv effekt på de processer, der forbinder søvn, hjernefunktion og hormonbalance. Flere videnskabelige undersøgelser peger på, at naturlige omgivelser forbedrer søvnkvaliteten ved at regulere hormonbalancen. Desuden sænker naturlige omgivelser kortisolniveauet, det primære stresshormon, og forbedrer dermed søvnen og det generelle velbefindende.

"søvnferie hjælper folk med at komme væk fra de daglige stressfaktorer og genopdage det essentielle behov for afslappende søvn. Ved at prioritere afslapning og kontakt med naturen kan folk opnå bedre kognitiv funktion, følelsesmæssig balance og generelt velvære."Theresa Schnorbach, teamleder for søvnforskning hos Emma - The Sleep Company

contest_sleep_holiday.png

Vind en Emma Sleep Holiday. Gæt, hvilket land billederne er taget i!

For at få chancen for at vinde den allerførste Emma Sleep Holiday skal du gætte, i hvilket land disse billeder er taget. Vi trækker en vinder den 12. juli 2023. Klik nedenfor for at deltage i konkurrencen!
Deltag

Ofte Stillede spørgsmål