375 x 640.png

Emma Up

Sov bedre med vores app

Endelig vågner du op udhvilet med Emma Up

Vi kender ordsproget "vågnede op på den forkerte side af sengen". Derfor har vi hos Emma brugt al vores ekspertise inden for søvn til at udvikle den helt nye Emma Up App. Emma Up hjælper dig med at opnå bæredygtige søvnforbedringer - for at afslutte den onde cirkel af dårlig søvn, så du får mere energi og glæde om morgenen og hele dagen - alt sammen videnskabeligt bakket op. Prøv Emma Up nu gratis i app-butikkerne og få dit skræddersyede søvnprogram!

DK_for_translation.png

"Slut med dårlige søvnråd Slut med dårlige søvnråd Slut med dårlige søvnråd"

Opbyg bedre vaner for en bedre søvn

At forbedre søvnen er ikke et kampløb. Det handler om små konsekvente forbedringer. Emma Up hjælper dig med at forstå, hvad din krop og dit sind har brug for i forhold til god søvn. Baseret på neurovidenskab laver Emma Up derefter et skræddersyet program til dig, som naturligvis passer til din livssituation og hjælper dig med at opbygge specifikke vaner, så du sover bedre. Alle vores forslag er naturligvis videnskabsbaserede.
DK_App_insights.png

Anerkendt af eksperter

En vejleder der forstår dig

Tag fat på dit søvnmål sammen med din egen personlige søvnvejleder. Vores certificerede søvneksperter, er her for at støtte dig. Du kan blot kontakte dem via chat - uanset om du døjer med bekymringer og udfordringer eller har brug for råd om, hvordan du kan få dig selv til at sove bedre.
Aurora_expert.png

Lavet af de bedste i branchen

For at manifestere Emma Up-appen som den førende mobilapp i branchen, udvikler vi appen i samarbejde med vores videnskabelige råd – et panel af eksperter inden for søvn.

Hvorfor elsker vores brugere Emma up

Ofte stillede spørgsmål

Prøv det selv!