Emma Flip-topmadras

Topmadrassen med to-i-én

Fast eller blød? Vend madrassen for en fasthed, der passer dig – men altid med garanteret komfort

  • Vælg mellem blød eller hård side
  • Ergonomisk støtte
  • Forlænger madrassens levetid
Størrelse

Emma Flip-topmadras

Topmadrassen med to-i-én

Fast eller blød? Vend madrassen for en fasthed, der passer dig – men altid med garanteret komfort

  • Vælg mellem blød eller hård side
  • Ergonomisk støtte
  • Forlænger madrassens levetid
Størrelse

Antal

1
Gratis levering og returnering

Gratis og kontaktløs levering på alle ordrer.

Leveringstid  2 - 5 dage

Produktdetaljer

Kvalitetsmaterialer

Ånd lettet op

Topmadrassen bløde betræk regulerer temperaturen, så du får et optimalt soveklima. Betrækket kan let tages af og maskinvaskes, og det er perfekt for personer med allergi. Det er ikke testet på dyr og så har det modtaget certificeringen OEKO-TEX®-100 – de højeste industristandarder for produkter.
2.png

Innovativ komfort

Sov på en sky

Den høje kvalitet hos denne topmadras er ikke noget, vi er kommet sovende til. Den unikke kombination af HRX-og Airgocell-skum giver dig følelsen af at flyde på en sky, samtidig med at kroppen får optimal støtte.
Flip_topper(1).png

Tilpas fasthed

Vend oplevelsen rundt

Flip-topmadrassen er lavet af to skumtyper, så du kan vælge den, der passer dig bedst. Vil du have en solid og støttende topmadras? Så lad det grå HRX-skum være øverst. Hvis du vil have en blødere topmadras med en fjerligende følelse, så er det blå Airgocell-skum vejen frem.

Har du stadig spørgsmål?

Lag for lag

Emma Flip-topmadras

Flip topper.layer by layer
1

Blødt betræk, der kan vaskes

Topmadrassens betræk er lavet af en særlig fugtregulerende fiber, så du kan sove behagligt videre på selv de varmeste nætter. Betrækket på Emma Flip-topmadrassen er også elastisk, så den tilpasser dig for ekstra komfort.

2

Punktelasticitet og åndbarhed

Med punktelasticiteten i Airgocell®-skummet kan der være bevægelse i én zone af madrassen, uden det påvirker resten. Materialet har åben cellestruktur, så det kan ånde og holde sig køligt hele natten.

3

Stærk, støttende og stabiliserende

Det specielle HRX-skum i topmadrassen støtter til din krop og fordeler trykket effektivt. Det er perfekt til dem, der godt kan lide en lidt mere fast madras.

Sov, som det passer dig

Smag og behag er individuelt, og det kan endda ændre sig over tid. Derfor kan vores Emma Flip-topmadras nemt vendes rundt for en ny oplevelse – én grå fast side og én blå blød side. Så kan du sove trygt uanset sovestilling og kropstype. Betrækket kan let vaskes i vaskemaskine. Ideelt til personer med allergi.