OP TIL 65% SENSOMMER UDSALG! 🌞 TIL UDSALGET.

SENSOMMERUDSALG

Spar 65% på Diamond Springmadras!

Emma Diamond Pude

 • Temperaturregulerende
 • Tilpas til dine behov
 • Optimal støtte til hoved og nakke
 • OEKO-tex certificeret
 • Størrelse: 70x40 cm

Leveringstid: 4 - 7 Arbejdsdage

Antal

Pris: 1.399,00 kr

Special Price 699,50 kr

Inklusiv 25% moms
58,29 kr p/m ved 12 delbetalinger

 • Temperaturregulerende
 • Tilpas til dine behov
 • Optimal støtte til hoved og nakke
 • OEKO-tex certificeret
 • Størrelse: 70x40 cm

100 nætter prøve

10 minutter ikke er nok til at vælge den rigtige hovedpude, derfor lader vi dig prøve vores pude i 100 nætter med åbent køb.

Fuld refundering

Hvis du returnerer Emma puden i din prøveperiode, modtager du det fulde beløb, der er betalt for puden.

Fri fragt og retur

Din Emma pude bliver sendt direkte til dig. Hvis du ikke er tilfreds i prøveperioden, kan du sende den tilbage uden ekstra omkostninger.

Temperaturregulerende

Den temperaturregulerende effekt i denne pude kan tilpasser sig til enhver tid på året, og hjælper dig med at optimere din søvn. Puden forbliver kølig under varme forhold, og omvendt kan den fungere som en isolater ved kolde temperaturer.

Justerbar

Diamond puden kan tilpasses dine behov, alt du skal gøre er at vælge det skumlag, som opfylder dine preferencer og sovestillinger. Uanset om du sover på siden, maven eller ryggen kan denne pude tilpasses, så du får den bedst muligt søvn.

Åndbar

Betrækket og skummet der er brugt til denne pude tilbyder dig en særlig åndbarhed. Dette betyder at din krop kan frigive den overskydende varme i løbet af natten, samtidig med aty du bevarer etr behageligt og tørt soveklima.

Opnå den optimale søvntemperatur

Diamond Pude

Kissen Aufbau

1

Diamond Degree skum

Dette lag er temperaturregulerende og hjælper med at holde dig kølig i løbet af natten.

2

Blød og åndbar

Perfekt soveklima takket være det åndbare Airgocell®-skum. Den blødeste position af de tre.

3

Trykaflastning

Dette lag giver optimal støtte til nakke og hoved. Den blå gel har også en ekstra kølende funktion.

4

Vaskbart Betræk

Betrækkets UltraDry-teknologi transporterer hurtigt fugten væk og giver en behagelig søvn. Den er allergivenlig, OEKOTEX-100 og kan vaskes.

Diamond Degree skum

Dette lag er temperaturregulerende og hjælper med at holde dig kølig i løbet af natten.

Blød og åndbar

Perfekt soveklima takket være det åndbare Airgocell®-skum. Den blødeste position af de tre.

Trykaflastning

Dette lag giver optimal støtte til nakke og hoved. Den blå gel har også en ekstra kølende funktion.

Vaskbart Betræk

Betrækkets UltraDry-teknologi transporterer hurtigt fugten væk og giver en behagelig søvn. Den er allergivenlig, OEKOTEX-100 og kan vaskes.

Lavet til at holde i årevis

100% ubekymret: Vores pude bevarer sin støtte i årevis hele natten. Den er allergivenlig, OEKOTEX-100 certificeret og har et vaskbart betræk.

Se hvad andre siger om Emma

@jackienavarro

"Vi er vilde med madrasser fra Emma. De super behagelige at ligge på. Børnene har selvfølgelig fået en hver, så jeg må putte lidt børnene oftere."

Emma Original Madras
- @trinesblend

"Jeg må indrømme at jeg har pænt store forventninger. Efter de første nætter, er jeg heldigvis allerede meget positiv. Jeg føler simpelthen at jeg sover ovenpå den mest rare sky."

Emma Original Madras
@carolinesoelver

”Jeg har altid glædet mig til at gå i seng – jeg har et godt sovehjerte, som mine forældre siger, men nu glæder jeg mig endnu mere, for man ligger simpelthen bare så godt på den madras. ”

Emma Original Madras
@olisepigens

"Uden tvivl så giver madrassen følelsen af du ligger i en mega dyr hotel seng. En kæmpe anbefaling til deres topmadras den er uden tvivl alle pengene værd"

Emma Original Madras
@pischas

”Før jeg sov på en Emma-madras, var jeg ikke klar over, at jeg ikke sov godt. Men så fik jeg min Emma, og WOW. Min krop er så taknemmelig hver morgen!”

Emma Original Madras
@mayadroem

”Vi har fået lov at teste en lækker topmadras, hvilket har været virkelig skønt. Det er Diamond modellen, som har tempereratur regulerende skum, optimal trykaflastning - og et betræk som nemt kan tages af og vaskes.”

Emma Diamond Topmadras
@mimmi.berglunds

”Jeg har købt den perfekte madras og puder, som er så behagelige og bløde. Jeg sover som en prinsesse!”

Emma Diamond Topmadras
@posafalvia

”Vi er så glade for vores nye soveværelse med vores nye madras! Madrassen er så flot lavet, den er utrolig behagelig og god for ryg og krop!”

Emma Original Madras
@conniesimmonds

”Flytning og renovering har været ret stressende, men en ting, jeg har kunnet stole på, er leveringen af ​​min prisvindende Emma Original Madras og Puder!”

Emma Original Madras
@lisehoeyer

”Jeg siger ikke, jeg sover bedre med min nye pude - men det gør jeg. Jeg sover ikke længere (tak børn), men jeg sover bedre!”

Emma Sky Pude

Hvad vores kunder siger om os

Skøn pude!

by Lena

Intet at klage over, en dejlig pude at sove på. Smerterne i nakken er næsten forsvundet, og det er takket være puden

Sige farvel til at vende din pude

by Amalie

Jeg har altid haft brug for at vende min pude, når jeg venter på at sove, eller når jeg vågner midt om natten. Men denne pude forbliver kold hele natten, og det er virkelig behageligt.

Komfortabel pude, men lidt for stor

by Sofia

Jeg synes, at denne pude er meget behagelig og støtter min nakke. Men jeg var lidt overvældet over størrelsen på denne pude, så det tog et par uger at vænne mig til den. Nu elsker jeg den!

Jeg elsker, at den køler mig ned, mens jeg sover!

by Lenart

Jeg sveder altid så meget på hovedet, mens jeg sover, og vågner op med en svedig pude. Med diamantpuden og dens temperaturregulerende skum er det slut med at svede, tak Emma!

Lidt for stor men dejligt for nakken of skulderne

by Kristian

Da jeg fik puden blev jeg chokeret over hvor stor den var. Men jeg prøvede den i et par dage fordi jeg vidste at jeg kunne få mine penge tilbage, og den var helt fantastisk. Ville gerne have haft den lidt mindre, men ellers ville den have fået 5 stjerner.

Okay

by Peder

Puden var helt okay, hverken bedre eller værre end min gamle tempur, men det var tid til en ny, og denne var billigere

Meget informativ kundeservice!

by Marta

Jeg ville gerne vide, hvad forskellen er mellem denne diamantpude og den originale pude. Så jeg ringede, og teamet var så hjælpsomme med at forklare forskellene! Jeg endte med at bestille denne, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det!

Så god kundeservice

by Lene

Sådan en god service! De kunne råde give og følte ikke noget "push" fra dem i forhold til mersalg

Emma har den bedste kundeservice!

by Mie

Ringede til kundeservice, og de var så gode til at guide mig i forhold til hvilken pude der passede til mine behov. 5 stjerner til dem!

Korte åbningstider for kundeservice

by Simon

Leveringen var super hurtig, og indtil videre har jeg sovet meget godt med puden. Havde ikke et stort behov for kundeservice, så kan virkelig ikke sige noget om det, men syntes åbningstiderne for kundeservice var lidt korte, så giver 4-stjerner

Leveringen var virkelig god, og det kom rullet pakket!

by Henrick

Jeg bestilte denne pude og inden for 4 dage ankom den til mit hus rullet pakket og var så let at pakke ud!

Sen levering

by Freja

Det er et meget godt produkt og meget bedre end det, jeg havde før, men leveringen tog en uge længere tid end det der stod på deres hjemmeside.

2 dages levering

by Samuel

Puden kom på to dage - Helt suverænt. Da jeg blev klar over, hvor dårlig en pude jeg havde, skyndte jeg at bestille en ny pude med det samme og nu sover jeg så meget bedre.

Skadet kasse men god pude

by Mona

Pakken blev delvist beskadiget ved levering, men puden var ubeskadiget. Ellers er puden af ​​høj kvalitet, og komforten og støtten er perfekt. Diamond Puden er meget populær hos både mig og min mand.

De 100 nætter er fantastisk til at se, hvilken pude du kan lide!

by James

Jeg bestilte denne pude og den originale pude for at teste dem begge i 100 nætter, og jeg valgte at beholde denne pude, da den temperaturregulerende funktion er så fantastisk!

Nemt at sende tilbage

by Kenneth

Puden er hård. Det hjælper mig ikke at tage nogle af lagene ud, så derfor har jeg sendt den tilbage. Returen gik nemt og hurtigt

100 nætters prøveperiode føltes tryg og sikker for os

by Hugo

Har længe ledt efter en god pude til mig og min kone, en der bare er hård. Denne pude er lige den rigtige for os, da vi kan justere, hvor mange lag puden har, så min kone kun bruger to, mens jeg bruger alle tre. At vi kunne prøve 100 nætter var også en stor grund til, at vi bestilte fra Emma, ​​da det føltes trygt at vide, at vi kunne sende den tilbage, hvis vi ikke var tilfredse.

Starta dagen med Emma

En bekymringsløs søvnoplevelse.

 • 100 nætters prøve

  Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

 • 10 års garanti

  Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

 • Fri fragt og retur

  Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.

Produktdetaljer

 • Materiale

  Materiale Emma Diamond puden

  • 65% PES, 32% Lyocell, 3 %EL
 • Størrelse og vægt

  70 x 40 cm

  Højde inkl. betræk: 12cm
 • Fragtinformation
  • Vi sender produkterne til Danmark med fri fragt og retur
  • Vi samarbejder med GLS og DSV for at fragte produkterne hjem til dig
 • Certificering

  Hvert enkelt lag af puden samt betrækket er OEKO-TEX® Standard 100 certificeret.

Emma Diamond Pude 

Starter fra 699,50 kr 1.399,00 kr

Køb nu Køb nu
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: