• 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti
USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.

Hvordan er Emma-madrassen skabt?

Emma består af tre forskellige lag. Airgocell®-skummet (1,5 tommer) har en åbenporet cellestruktur og giver en behagelig luftcirkulation, der holder dig kølig, selv på varme nætter. Visco-elastisk memoryskum (2 tommer) sikrer optimal trykaflastning og tilpasser sig din kropsform. Det kolde skum (8 in) er grundlaget og støtten for madrassen.

Hvordan er det muligt, at én madras fungerer for alle?

Vores tyske ingeniører har kombineret teknologien fra flere materialer af høj kvalitet for at skabe en madras, der er behagelig for enhver kropstype.Elastiske punkter, der er ætset ind i skummet, skaber en ideel pasform.Dette sikrer, at rygsøjlen er justeret og samtidig har støtte og komfort.Gennem en kombination af omfattende forskning og avanceret teknologi giver Emma en dybere søvn.Derudover har Airgocell®-laget en gelstruktur, der sikrer, at madrassen ånder og isolerer bevægelser, hvis der sover en person ved siden af dig.

Hvordan kommer Emma til mit hus?

I det sidste trin af produktionen bliver Emma-madrassen vakuumrullet og lagt i en kasse, der er beregnet til transport.Dette gør indsendelsesprocessen lettere.Leveringstiden afhænger af den by, du bor i, og hvor svært det er at levere til dit hjem, men du kan til enhver tid følge processen med at sende din madras via det sporingslink, som du modtager via e-mail efter købet.

Hvordan fungerer de 100 prøveaftener?

Hos Emma mener vi, at det tager et stykke tid at vurdere, om din nye madras er den perfekte til dine behov.Derfor anbefaler vi, at du sover i den i et par uger.Vi giver dig mulighed for at prøve Emma-madrasserne i 100 nætter uden forpligtelser, og hvis madrassen af en eller anden grund ikke passer dig, afhenter vi den og refunderer det fulde beløb.

Wake up refreshed, too.