Januar Udsalg

GÅ IKKE GLIP AF AT SPARE OP TIL 65% PÅ ALT!

Emma Original Madras

Populært produkt! 1.411 folk kigger på produktet lige nu.

✓ Bedst i test - Testfakta 2021
✓ Europas mest prisbelønnede madras
✓ Ergonomisk og støttende til ryggen
✓ Temperaturregulerende Airgocell skum
✓ Produceret i Tyskland

⬤ Kun et begrænset antal

Leveringstid: 7 - 14 Arbejdsdage

3.899,00 kr
Inklusiv 25% moms

✓ Bedst i test - Testfakta 2021
✓ Europas mest prisbelønnede madras
✓ Ergonomisk og støttende til ryggen
✓ Temperaturregulerende Airgocell skum
✓ Produceret i Tyskland

Emma Diamond Springmadras

Upgrade your sleep

Emma Diamond Springmadras

4.81

Fra

Læg i kurv

100 dages prøve

Vi hos ved Emma ved, at du ikke kan finde den perfekte madras efter 10 minutter i en butik. Du har brug for længere tid på at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores madras i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores madrasser er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores R&D team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med vores Emma original madras.

Fri fragt og retur

Vi lever alle vores madrasser gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse. Men hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.

Award-winning Emma Original Mattress

Hvorfor er Emma madras perfekt for dig?

Trykaflastende

Emma madrassen tilpasser sig til din krop og fordeler tryk og vægt ligeligt for at sikre en optimal komfort. Du behøver ikke en topmadras, men hvis du vil have en hårdere eller blødere følelse, kan du kombinere madrassen med en Emma topmadras.

Maksimal tilpasning

Emma tilpasser sig alt efter din kropsform, vægt og hvordan du ligger bedst. Vores kunder oplever derfor en unik støtte og komfort, når de ligger på vores madras. Emma er dels en memory foam madras, som giver madrassen sin evne til at tilpasse sig.

Temperaturregulerende

Det innovative betræk har ikke kun et moderne og stilfuldt design. Betrækket er nemt at vaske, og det absorberer overskydende varme og giver en kølig fornemmelse.

Fra boks til madras på få minutter!

Vores testvindende Emma Original madrassen leveres vakuumpakket, og her kan du se, hvor sjovt og hurtigt det er at pakke den ud. På få minutter kan du også lukke øjnene og sove på skyerne!

Den bedste søvn fra A til Zzz

Temperaturregulerende og elastisk

Madrassen har et specielt betræk designet til at regulere fugtigheden. Det er elastisk og absorberer alle madrassens bevægelser. Betrækket kan tages af og maskinvaskes.

Betræk med en flot finish

Det mørkegrå betrækside garanterer optimal luftcirkulation. Materialet er holdbart og holder madrassen på plads samtidig med, at den har et stilfuldt udseende.

Punktelastisk og åndbart

Airgocell®-skummet giver optimal komfort gennem dets punktelasticitet, hvilket gør det muligt at komprimere en zone uden at påvirke resten af madrassen. Materialet har også luftporer, hvilket betyder, at madrassen er åndbar og forbliver afkølet hele natten.

Trykaflastende og formbar

I midten af madrassen er laget af viskoelastisk memory skum. Skummet giver optimal fordeling af trykket og tilpasser sig kroppens form. Et behageligt materiale, der giver dig støtte, hvor du sover.

Støttende HRX-skum

HRX-skummet er designet til at give støtte og trykaflastning. Skummet er tilpasset alle sovende stillinger og giver den støtte, som din ryg har brug for.

 • Konstruktion og materialer

  Madrassens konstruktion

  • Airgocell®skum
  • Viskoelastiskt skum
  • HRX-skum
  • Emma produceres i Tyskland

  Madrassens materialer

  Det ydre betræk er aftageligt og vaskbart. Den øverste del består af 98% polyester og 2% spandex. Siderne er lavet af 100% polyester, og underdelen er lavet af 89% polyester og 11% polypropylen.

 • Størrelser og vægt
  80 x 200 x 25 cm
  17 kg
  90 x 200 x 25 cm
  19 kg
  100 x 200 x 25 cm
  21 kg
  160 x 200 x 25 cm
  32 kg
  180 x 200 x 25 cm
  35kg
  120 x 200 x 25 cm
  24 kg
  140 x 200 x 25 cm
  28kg

  Størrelse på pakken

  Madrasser med en bredde på 80-140cm bliver sendt i en pakke af 38x38x110cm. Madrasser med en bredde på mere end 140cm bliver sendt i en større pakke af 45x45x110cm.

 • Fragtinformationer
  • Vi sender produkterne til Danmark med fri fragt og retur
  • Vi samarbejder med GLS og DSV for at fragte produkterne hjem til dig
 • Kvalitetsmærke

  Emma madras er blandt de mest innovative i dens udformning. Den har gennemgået et stort antal tests og omfattende kontroller både ved udviklingen men også regelmæssigt under produktionen. Madrassen er certificeret af OEKO-TEX® Standard 100, Class 1 (16.0.93305), hvilket betyder, at materialerne er af højeste kvalitet, der også er egnede til småbørn.

 • Hvorfor er Emma Madras speciel?
  • Emma er en “bed in a box” madras og er designet af vores specialiserede R&D team til at skabe en drømmelignende madras, der passer til enhver kropstype. Gennem kombinationen af vores omfattende forskning og avancerede skumteknologi giver Emma dig mulighed for at få den bedst mulige søvn. Emma madrasser tilbyder punktelastiske hulninger, der muliggør en ideel og unik pasform til din krop. Som et resultat forbliver din rygsøjle I en naturlig form, samtidig med at du giver dig den nødvendige støtte og komfort. Det innovative Airgocell®-lag har en gellignende struktur, der optimalt aflaster de enkelte kropsdele og garanterer en køleeffekt igennem hele natten.
 • Hvordan fungerer den gratis prøveperiode på 100 nætter?
  • Hos Emma mener vi, at det tager tid at virkelig sætte pris på din nye madras, så vi anbefaler at sove på den i et par uger for at du kan mærke forskellen på den og din gamle madras. Vi tilbyder muligheden for at teste Emma i 100 nætter uden risiko. Derfor starter din 100-nat-prøve den dag, du modtager din Emma Madras, og ikke når din ordre er afgivet. Hvis din Emma Original Madras ikke er perfekt, af en eller anden grund, afhenter vi den og udsteder en fuld refusion.
 • Kommer jeg til at få en brugt madras?
  • Nej, din madras er helt ny og er produceret i Tyskland og er udviklet af vores interne R&D team. Vi donerer de madrasser der returneres til velgørenhed.
 • Kan du bruge Emma Madras på en elevationsseng?
  • Ja, vores Emma madras kan bruges på en elevationsseng. Det kan bøjes op til 90 grader uden at forringe madrassens konstruktion og kvalitet. Den er derfor den perfekte tilføjelse til en elevationsseng.
 • Behøver jeg en topmadras ovenpå min madras?
  • Du har ikke brug for en topmadras på din Emma madras, den er lavet, så du kan sove direkte på den. Du kan dog have en topmadras, hvis du ønsker ekstra komfort, øget holdbarhed eller for at gøre det lettere at rede sengen.
 • Hvordan fungerer leveringsprocessen?
  • Madrassen er vakuumpakket, rullet og pakket i en stor kasse, der ankommer til din dør. Den forventede leveringstid angives på bestillingstidspunktet og afhænger af madrassens størrelse og forsendelsesafstanden. Leveringstiden begynder at gælde så snart vi modtager din betaling. Så snart din madras er klar til at blive sendt, vil du modtage en e-mail med den aktuelle leveringstid og et link, hvor du kan spore din pakke, mens den transporteres til dit hjem.
 • Kan jeg ændre leveringsadresse efter jeg har bestilt?
  • Nej. Desværre kan du ikke ændre din leveringsadresse efter vi har modtaget din ordre. Hvis du har skrevet en forkert adresse ind, skal du afbestille din ordre og bestille på ny til den korrekte adresse.
 • Hvordan fungerer returprocessen?
  • Hvis madrassen ikke føles rigtig for dig, kan du altid returnere den inden for din 100-nætters-prøve periode og få fuld refusion. For at starte returneringen skal du sende en e-mail til os på [email protected] vil blive bedt om at sende os billeder af madrassen. Da vi altid vil donere vores returneringer til velgørenhed, skal vi sikre at madrassen er i god stand. Efterfølgende vil vi planlægge gratis afhentning af madrassen som hurtigst muligt, normalt inden for 14 dage. Når madrassen er afhentet, starter vi refusionen.
 • Hvilke sovepositioner passer en Emma Madras til?
  • Emma madrassen passer til alle sovepositioner! Madrassen er udformet så du vil få optimal støtte hele natten, uanset om du sover på maven, ryggen eller siden.
 • Hvad er Testfakta og hvordan vandt Emma bedst i test?
  • Testfakta er et stort og velkendt svensk testfirma, der udfører videnskabelige tests for at finde de bedste produkter inden for en bestemt kategori.I 2020 testede Testfakta Emma, Tempur, Ikea, Jysk og andre mærker i flere kategorier. Emma rangerede bedst i alle tests, hvilket giver en samlet score på 9.4. Derfor erklærede de Emma Bedst i Test.

Sov bedre med vores Testvindende Madras

test alt
”Hele vores familie elsker den Emma Madras!” - Maya Andersen
test alt
"Luksus livet starter ved at have en god søvn aka en god seng" - Thalia Pitzner
test alt
"Madrassen er så smuk, den er utrolig behagelig og god til din ryg og krop!"- Annet Möglich
test alt
”Nu glæder jeg mig endnu mere, for man ligger simpelthen bare så godt på den madras.” - Caroline Soelver
test alt
”Jeg lider af søvnløshed, men i nat sov jeg som en drøm med Emma. For første gang i mange år glæder jeg mig til at sove” - Silas Holst
test alt
"Nicolai er til hårde senge, jeg er til bløde - denne her er for os begge! " - Nina Claires
test alt
”Jeg bruger min seng til mange ting, og derfor skal madrassen være god” - Sami Hansen

Hvad vores kunder siger om os

Super komfortabel madras

by Oliver

Super komfortabel madras, hurtig levering og fantastisk service. Stilfuld og overkommelig hjemmeside.

Super dejlig

by Sebastian

Det er min første madras, jeg har købt. Og det var den rigtig beslutning. Super dejlig og komfortable madras og ikke mindst fantastisk service! Hurtig levering og god kundeservice.

God komfort

by Ole

Virkelig god komfort! Madrassen er så god, jeg sover som en drøm og siden jeg har modtaget madrassen har jeg ikke haft ondt i ryggen eller nakken! Jeg er meget tilfreds med mit køb.

Meget tilfreds

by Pauline

Jeg glad for min nye madras fra Emma. Har egentlig aldrig før overvejet hvor vigtig det er at investere i en god madras. Jeg sover skønt om natten. Førhen gik jeg mere gået op i hvordan sengestellet så ud, men nu kan jeg godt forstå hvad der menes når komfort og støtte kommer i første række.

God service

by Frede

Jeg elsker det faktum, at det kommer med et vaskbart betræk og at det ser så stilfuldt ud. Madrassen var som beskrevet og levering var super hurtig. Jeg modtog min tracking information via e-mail dagen efter bestillingen, så jeg kunne vide, hvornår jeg kunne forvente min levering.

Super

by Signe

Den er super komfortabel at ligge på. Madrassen er dejlig fast samtidig med at memory skummet lige giver sig!

Meget hjælpsom kundeservice og super madras

by Lene

Meget hjælpsom kundeservice og super madras

Fantasktisk service

by Marianne

Fantastisk service. Havde lidt problemer med hjemmesiden, men kundeservice guidede mig igennem, og har nu modtaget min madras og pude. Begge produkter lever fuldstændig op til mine forventninger og nu sover jeg som en drøm.

Super god kundeservice

by Bodil

Super god kundeservice! Havde nogle spørgsmål angående mit køb, som jeg fik hjælp med.

God service

by Helena

Fantastisk god madras til en rimelig pris. Vores madras blev lidt forsinket, men kundeservicen var god med en hurtig respons.

En god oplevelse!

by Camilla

Jeg har siden jeg købte Emma madrassen ikke haft nogen dårlige morgener. Jeg vågner op med en dejlig udhvilet følelse i kroppen. Jeg har været lidt i tvivl om hvordan returneringsprocessen fungerede og skrev en mail til kundeservice, den fik jeg meget hurtigt svar på og jeg må sige jeg er begejstret over at man tilbyder kunder hele 100 nætter. Det er ikke noget jeg har hørt om før og derfor valgte jeg Emma madras. At madrassen så oven i købet lever op til forventningerne er bare et plus.

5/5

by Emil

Den bedste madras jeg nogensinde har sovet på. Fantastisk service, levering og produkt!

Kan anbefales!

by Thomas

God service, giver sig tid til sine kunder og hjælper dem helt til døren.
Hurtig levering. Gode produkter til en overkommelig pris.

Super service

by Gitte

En rigtig god oplevelse fra start til slut - endte med at købe 2 madrasser.
De lever op til deres service og hurtig tilbagemelding på spørgsmål. Leveringstiden blev også overholdt.

Fantastisk madras

by Charlotte

Fantastisk madras, super service og hurtig levering. Bestilte i weekenden og modtog pakken om torsdagen. Madrassen passer perfekt til mit behov.

Pengene værd!

by Hans

Leveringen var lidt forsinket, men kvaliteten af madrassen udligner det! Madrassen er simpelthen perfekt at sove på.

I orden

by Martin

Madrasen er i orden. Levering var blevet lidt forsinket, men det var nu ikke så slemt.
Madrassen er god og det er det vigtigste.

Servicen er i top..

by Robert

Servicen er i top, varerne gode og så er der mulighed for at afprøve varerne i 100 dage. Alt i alt er det nemt at gå til og kvaliteten er der.

Fedt koncept

by Michael

Fedt koncept med at jeg kan prøve madrassen i 100 dage inden jeg beslutter mig om den er noget for mig. Jeg kan dog allerede sige nu at den ikke skal retuneres.

En god oplevelse!

by Camilla

Jeg har siden jeg købte Emma madrassen ikke haft nogen dårlige morgener. Jeg vågner op med en dejlig udhvilet følelse i kroppen. Jeg har været lidt i tvivl om hvordan returneringsprocessen fungerede og skrev en mail til kundeservice, den fik jeg meget hurtigt svar på og jeg må sige jeg er begejstret over at man tilbyder kunder hele 100 nætter. Det er ikke noget jeg har hørt om før og derfor valgte jeg Emma madras. At madrassen så oven i købet lever op til forventningerne er bare et plus.

Anmeldelse

by Henriette

I begyndelsen var jeg tilbageholdende. Jeg har aldrig købt en madras online. Men jeg fandt ud af, at dette 100 nætters prøve uden risiko. Så jeg bestilte emma og nu er jeg en glad ejer af en perfekt madras. Vær ikke bange for at du ikke kan røre ved den før du bestiller, denne madras er virkelig fantastisk og så behagelig!

Nu kan jeg sove godt med god samvittighed!

by Jasmin

Emma madrassen er virkelig i top. Jeg valgte Emma grundet af deres OEKO-TEX certificering. Det er dejligt at vide og sikre mit langsigtede helbred. Konceptet og de 100 dages test garanti - gør det til et nemt valg! - tak :)

Emma’s løfte

En bekymringsløs søvnoplevelse.

For os er ubekymret søvn noget, der allerede starter, når du bestiller din Emma madras. En skummadras, der giver dig de bedste betingelser for din søvn.

100 dages prøve

Vi hos ved Emma ved, at du ikke kan finde den perfekte madras efter 10 minutter i en butik. Du har brug for længere tid på at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores madras i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores madrasser er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores R&D team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med vores Emma original Madras.

Fri fragt og retur

Vi lever alle vores madrasser gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse. Men hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.

Emma Original Madras 

Starter fra 1.559,60 kr 3.899,00 kr

Køb nu Køb nu
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: