Januar Udsalg

GÅ IKKE GLIP AF AT SPARE OP TIL 65% PÅ ALT!

Emma Diamond Springmadras

✓ Højkvalitets springmadras
✓ 5 komfortzoner for dynamisk tilpasning
✓ Temperaturregulerende skumlag
✓ Ergonomisk og trykaflastende
✓ Passer perfekt til vores Diamond Topmadras

⬤ Kun et begrænset antal

Leveringstid: 8 - 12 Arbejdsdage

7.299,00 kr
Inklusiv 25% moms
212,89 kr p/m ved 12 delbetalinger

✓ Højkvalitets springmadras
✓ 5 komfortzoner for dynamisk tilpasning
✓ Temperaturregulerende skumlag
✓ Ergonomisk og trykaflastende
✓ Passer perfekt til vores Diamond Topmadras

100 nætters prøve

Vi hos ved Emma ved, at du ikke kan finde den perfekte topmadras efter 10 minutter i en butik. Du har brug for længere tid på at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve vores topmadras i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager den.

10 års garanti

Alle vores topmadrasser er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores R&D team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med vores Emma Topmadras.

Fri fragt og retur

Vi lever alle vores topmadrasser gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse. Men hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere uden ekstra omkostninger.

Temperaturregulering

Med Emma Diamond Degree teknologien opnås en ideel kropstemperatur, og din dybe søvn opnåes hurtigere og varer længere tid. Dette vil gøre din søvn mere afslappet, og du kan starte dagen med ny energi.

Award-winning Emma Original Mattress

Hvorfor er Emma Diamond rigtig for dig?

Ergonomisk

Emma Diamond springmadrassen har over 300 pocketfjedre for øget komfort og ergonomi. Madrassen aflaster trykket samt forebygger og mindsker rygproblemer. Fjedrene øger desuden luftcirkulationen og bidrager til et køligere soveklima.

Temperaturregulering

Med Diamond Degree teknologien sikrer grafitpartiklerne i det øverste skumlag optimal temperaturkontrol. Dette giver dig mulighed for at nå den dybe søvnfase hurtigere end ellers, så du kan få den perfekte søvn - nat efter nat.

Premium komfort

Diamond springmadrassen er opdelt i 5 dynamiske komfortzoner, hvilket betyder, at du oplever mere individuel støtte, da de tilpasser sig din krop og sikrer, at du sover i en ergonomisk korrekt stilling.

Designet til at forbedre din søvn

Example alt text

Verena Senn, Neurolog

"Forskningsundersøgelser viser, at sove på en temperaturregulerende madras kan øge den dybe søvn med 20%."

Example alt text

Philip Wagner, Direktør i produktudvikling

"Vores team af forskere og ingeniører har brugt patenteret Black Diamond teknologi til at skabe Diamond Degree topmadrassen."

Perfekt søvn fra A til Zzz

Klimaregulerende og aftageligt betræk

Det åndbare, aftagelige og vaskbare betræk er designet til at understøtte temperaturreguleringen fra madrassens Diamond Degree materiale. Dens luftige struktur gør, at madrassen kan ånde uden at hæmme dens temperaturregulerende effekt.

Diamond Degree® materiale

Diamond Degree materialet øger drastisk madrassens evne til at aflede overskydende varme. Dette fører til forlængelse af din dybe søvnfase.

Skumlag som er tilpassende

Dette ergonomisk designede skumlag tilpasser sig din krop og fordeler kroppens tryk jævnt, så du kan sove komfortabelt uanset kropsform eller sovestilling (ryg, side, mave).

Pocketfjedre

De individuelt lukkede pocketfjedre giver en mere dynamisk kropstilpasning og forbedret åndbarhed sammenlignet med en almindelig skummadras, mens de tillader bevægelsesisolering for at minimere forstyrrelser forårsaget af bevægelse, enten fra dig eller din partner..

HRX skum

Dette støttende skumlag giver optimal 3 zoners støtte, der fremmer din restitution om natten.

Produktdetaljer

 • Konstruktion og Materialer

  Madras detaljer

  • Diamond Degree®
  • Skum som kan tilpasses
  • Pocketfjedre
  • HRX skum

  Farven på skummet kan ændre sig. Dette påvirker ikke madrassens kvalitet eller komfort.

  Betræk

  Aftagelig og vaskbar, den øverste del af betrækket er lavet af 99% polyester og 1% elastan, den nederste er lavet af 100% polyester og bunden er lavet af 87% polyester og 13% polypropylen.

 • Størrelser og vægt

  Størrelse på madrassen

  Madras 80
  80x200x25 cm
  17 kg
  Madras 90
  90x200x25 cm
  19 kg
  Madras 100
  100x200x25cm
  21 kg
  Madras 120
  120x200x25 cm
  29 kg
  Madras 140
  140x200x25 cm
  30 kg
  Madras 160
  160x200x25 cm
  34 kg
  Madras 180
  180x200x25 cm
  38 kg
  Madras 200
  200x200x25 cm
  42 kg

  Sørrelse på pakken

  Emma Diamond Hybrid Mattress Box

  Madrasser med en bredde på 80-140cm bliver sendt i en pakke af 38x38x110cm. Madrasser med en bredde på mere end 140cm bliver sendt i en større pakke af 45x45x110cm.

 • Fragtinformationer
  • Vi sender produkterne til Danmark med fri fragt og retur
  • Vi samarbejder med GLS og DSV for at fragte produkterne hjem til dig
 • Kvalitetsmærke

  Hvert enkelt lag af Emma Diamond Madras overholder OEKO-TEX® Standard 100 - Klasse 1 (Certifikatnummer: 16.0.93305). Denne certificering sikrer, at vores produkt er fri for skadelige stoffer og er sikkert for babyer og småbørn.

Hvad vores kunder siger om os

God kvalitet

by Gustav

Utrolig god kvalitet på madrassen, den er meget behagelig at sove på, og det føles som om den også vil holde længe. Vi elsker denne!

Fantastisk!

by Helena

Det er så skønt at kunne bestille en madras fra sofaen, få den leveret til døren og også teste den derhjemme i 100 dage. Nu vil vi selvfølgelig ikke give dette tilbage, fordi det er den bedste seng, vi har haft. Tak Emma for denne opfindelse!

Helt utroligt

by Aksel

Troede aldrig, at den dag ville komme, hvor jeg kunne købe madrasser og senge online. Meget fleksibel og meget flot madras.

Godt

by Torsten

Købede madrasen og det er meget godt at sove på den. Det er også mer frisk for at jeg ikke sveder lige så meget.

Zzzzz

by Johannes

Tror jeg falder i søvn på under 10 minutter og sover bare så godt hele natten. Alle pengene værd!

Sover som en baby

by Karl

Det er længe siden jeg har sovet så godt, for at være helt ærlig. Jeg har ikke længere ondt i nakken, når jeg vågner, så puden fungerer fantastisk med sammen med madrassen som jeg købte sammen

Meget venlig kundeservice!

by Trine

Jeg ringede til kundeservice, da jeg ikke var sikker på, hvordan den temperaturregulerende funktion fungerede. De var så hjælpsomme og søde og gjorde det så nemt at forstå, hvordan det fungerer. Nu har jeg madrassen hjemme, og jeg er meget tilfreds med den!

Tak for hjælpen

by Marie

Tak til kundeservice for at forklare forskellen mellem de forskellige madrasser og topmadrasser. Jeg er super glad for min Diamond madras, som jeg fik hjem i sidste uge

Kundeservice i verdensklasse

by Inge

Ringede til kundeservice for at høre hvilken madras de kunne anbefale til mig, tog deres råd og købte Emma Diamond madrassen. Bedste køb i lang tid! Kan 100% anbefale at ringe til dem for at få råd, de ved virkelig hvad de snakker om

Langsom levering, men hjælpsom kundeservice

by William

Det tog lang tid at få madrassen. På den anden side var kundeservice meget, meget venlig og hjælpsom og holdt mig opdateret.

Smart og nemt

by Mia

Så smart at madrassen bliver leveret i en kasse, så det er nemt at transportere den rundt inde i lejligheden. Det gør virkelig alt meget nemmere, og især også at den bliver leveret hjem til mig, så jeg ikke skal til at finde ud af hvordan jeg transporterer en madras fra en butik til min lejlighed.

Skønt med hjemmelevering

by Jakob

Det var meget let at få det leveret hjem til mig. Det er så enkelt og rart, at du ikke behøver at hente den hos dem. Kan godt lide madrassen, og vi sover godt.

Tak, fordi du giver mig 100 nætter til at prøve denne madras!

by Ingrid

Emma er en af de få virksomheder, der virkelig giver dig mulighed for at afprøve deres produkter i 100 nætter. Jeg bestilte denne madras og den originale, og da jeg elsker spring, besluttede jeg mig for at beholde denne madras. Tak fordi jeg fik lov til at prøve den!

Det tog et par uger at blive leveret, men det var det hele værd!

by Katarine

Jeg ventede ca. 3 uger på at få min madras, da den lige var blevet frigivet. Men wow, det var det hele værd, den er så behagelig, og jeg får også en meget dybere søvn!

For blød men god retur

by Malene

Kunne slet ikke lide madrassen, den var for blød for mig. Heldigvis var de 100 nætter ikke et bedrag, og efter at den blev returneret fik jeg alle mine penge tilbage.

Tak, fordi du giver mig 100 nætter til at prøve denne madras!

by Ingrid

Emma er en af de få virksomheder, der virkelig giver dig mulighed for at afprøve deres produkter i 100 nætter. Jeg bestilte denne madras og den originale, og da jeg elsker spring, besluttede jeg mig for at beholde denne madras. Tak fordi jeg fik lov til at prøve den!

Tak, fordi du giver mig 100 nætter til at prøve denne madras!

by Ingrid

Emma er en af de få virksomheder, der virkelig giver dig mulighed for at afprøve deres produkter i 100 nætter. Jeg bestilte denne madras og den originale, og da jeg elsker spring, besluttede jeg mig for at beholde denne madras. Tak fordi jeg fik lov til at prøve den!

Fantastisk koncept

by Peter

At tilbyde 100 nætter føltes lidt for godt til at være sandt, men et forsøg værd. Du skal være meget sikker på dit produkt, hvis du kan tilbyde det, og det har de også ret i. Sover rigtig godt i dag.

100 nætter, ja tak!

by Lene

Så fedt at man kan prøve madrassen i 100 nætter, og stadig få alle pengene tilbage hvis man ikke er vild med den. Det er helt sikkert en af grundene til at jeg købte min madras hos Emma, dog er jeg ret sikker på at den ikke skal sende tilbage.

Trygt og sikkert køb hos Emma!

by Birgitte

Rigtig god netbutik! Pålidelig kundeservice og rimelige priser. Da du kan prøve produktet i 100 nætter, giver det følelsen af, at virksomheden virkelig er sikker på kvaliteten af ​​deres produkter, så det føltes sikkert at købe fra Emma.

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 dages prøve

Vi hos ved Emma ved, at du ikke kan finde den perfekte topmadras efter 10 minutter i en butik. Du har brug for længere tid på at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve vores topmadras i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager den.

Garanti på bäddmadrass

10 års garanti

Alle vores topmadrasser er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores R&D team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med vores Emma Diamond Topmadras.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores topmadrasser gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere uden ekstra omkostninger.

Emma Diamond Springmadras 

Starter fra 2.554,65 kr 7.299,00 kr

Køb nu Køb nu
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: