• 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti
diamond topper
diamond topmadras
diamond topmadras
diamond topmadras

Emma Diamond Topmadras

  • En luksuriøs topmadras der er 9 cm tyk
  • Temperaturregulerende skum
  • Optimal trykaflastning

En luksuriøs topmadras der er 9 cm tyk. Komplimenterer vores testvindende madras.

Emma Diamond Topmadras

  • En luksuriøs topmadras der er 9 cm tyk
  • Temperaturregulerende skum
  • Optimal trykaflastning

En luksuriøs topmadras der er 9 cm tyk. Komplimenterer vores testvindende madras.

Spar 55%!

3.999,00 kr.

1.799,55 kr.

Inklusiv 25% moms

Fri levering og returnering

Gratis levering uden kontakt til alle ordrer.

Afsendt i:  1 - 3 Arbejdsdage

PRODUKTDETALJER

Materialer, størrelser og vægt

To-delt konstruktion

- Diamond Degree® skum mørkegrå
- HRX skum grå
- Tykkelse: environ 9cm
- Betrækket er aftageligt og vaskbart, betrækkets overside er lavet af 98% polyester og 2% elastan

Farverne på de forskellige lag kan ændre sig lidt i forhold til billedet. Dette påvirker ikke topmadrassens kvalitet og komfort.

80 x 200 x 09 cm

ca. 8 kg

90 x 200 x 09 cm

ca. 9 kg

100 x 200 x 09 cm

ca. 10 kg

140 x 200 x 09 cm

ca. 13 kg

160 x 200 x 09 cm

ca. 15 kg

180 x 200 x 09 cm

ca. 17 kg

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige topmadras. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

Fri fragt og retur

Fragt

Vi lever alle vores topmadrasser gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse.Vi samarbejder med GLS og DSV. Vi leverer fra mandag til fredag fra kl. 7.00 til 16.00.

Retur

Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere uden ekstra omkostninger. Kontakt venligst vores kundeservice [email protected], så vil de send dig en returlabel, som du skal udfylde og printe ud, hvorefter du sender den tilbage til os fra dit nærmeste posthus. Det er naturligvis helt gratis!

Kvalitetsmærke

OEKO-TEX Standard 100

Emma Diamond topmadras er blandt de mest innovative når det kommer til design. Topmadrassen har været igennem en lang række tests og omfattende kontrol både under udviklingen og regelmæssigt under produktionen. Topmadrassen er OEKO-TEX® Standard 100-certificeret (klasse 1, 16.0.93305).

Kontakt en søvnekspert

Har du spørgsmål om dette produkt, vil du vide, hvilket Emma-produkt der er bedst for dig, eller vil du bare gerne tale om søvn? Kontakt en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige. Søvneksperterne kan kontaktes på: +45 89 87 23 35

lying_down-topper-background-window.

Trykaflastning

Denne topmadras giver din krop optimal trykaflastning i alle sovestillinger: på siden, på ryggen og på maven, takket være de to skumlag som topmadrassen er opbygget af.
temperature drop topper

Temperaturregulering

Med Diamond Degree teknologien sikrer grafitpartiklerne i det øverste skumlag optimal temperaturkontrol. Dette giver dig mulighed for at nå den dybe søvnfase hurtigere end ellers, så du kan få den perfekte søvn - nat efter nat.
topmadras diamond 3

Hotelkomfort - Diamond Topmadras

Denne 9 cm tykke topmadras giver dit soveværelse en luksuriøs hotelfornemmelse. Kombiner den med vores testvindende Emma Original for optimal komfort. Betrækket er aftageligt og kan vaskes i vaskemaskinen, så det altid føles som nyt.

Skabt af soveeksperter

Temperaturregulerende Teknologi

Layers
1

Temperaturregulerende skum

Grafitpartiklerne i de øverste skumlag sikrer, at din krop opnår en optimal temperatur, hvilket giver en bedre søvnoplevelse.

2

Støttende HRX-skum

Dette skumlag sikrer optimal trykaflastning i alle sovestillinger og giver dig den perfekte støtte. Den åbne cellestruktur skaber god luftcirkulation.

3

Åndbart og blødt betræk

Betrækkets høje kvalitet er specialdesignet til Diamond topmadrassen, og er åndbar for at sikre at den temperaturregulerende effekt opretholdes. Betrækket er aftageligt og kan vaskes i vaskemaskinen, så det altid føles som nyt.

Designet til at forbedre din søvn

Verena Senn, Neurolog

"Forskningsundersøgelser viser, at det at sove på en temperaturregulerende madras eller topmadras kan øge den dybe søvn med 20%."

Philip Wagner, Direktør i produktudvikling

"Vores team af forskere og ingeniører har brugt patenteret Black Diamond teknologi til at skabe Diamond Degree topmadrassen."

Premium komfort

Med denne 9cm tykke luksus topmadras med Emma’s egen Diamond Degree teknologi vil du opnå den ideelle kropstemperatur, og vil derfor nå til den dybe søvn fase hurtigere og i længere tid. Dette vil gøre din søvn mere afslappet, og du kan starte dagen med ny og mere energi!

Se hvad andre siger om Emma

TRUSTPILOT ★★★★★

Hvorfor vores kunder elsker Emma

USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.

Ofte stillede spørgsmål

Er topmadrassen god, hvis du bevæger dig meget om natten?

På grund af HRX-skumlaget giver madrassen en god støtte i alle sovestillinger, og hvis du bevæger dig meget om natten.

Er Diamond topmadrassen god mod rygsmerter?

Da topmadrassen har et HRX-skumlag, støtter den ryggen for at give den bedste støtte hele natten. Der er ikke garanti for at topmadrassen lindrer rygsmerter. Vi anbefaler derfor, at du prøver den derhjemme med vores 100 nætter garanti for at se, om den kan hjælpe på dine rygsmerter.

Hvordan returnerer du topmadrassen?

Hvis du ikke er tilfreds inden for din prøveperiode på 100 nætter er det enkelt og nemt at returnere uden ekstra omkostninger. Kontakt venligst vores kundeservice [email protected], så vil de send dig en returlabel, som du skal udfylde og printe ud, hvorefter du sender den tilbage til os fra dit nærmeste posthus.

Hvilket Emma-produkt er bedst for mig?

Kontakt venligst en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde det rigtige Emma-produkt. Søvneksperterne kan vejlede dig og anbefale det produkt, der passer bedst til dig og dine søvnbehov. Du kan kontakte vores søvnspecialister på: +45 89 87 23 35.