BEAT THE HEAT 💨🔥

Spar op til 55%!

Event slutter: 02 Dage 13 Timer 28 Minutter 18 Sekunder
Event slutter: 02 d 13 t 28 m 18 s
  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti

Vores Sengerammer


Vælg mellem vores forskellige stilarter og tidløse designs, der passer til din personlige soveværelseæstetik. Du kan gøre det helt dit eget ved at tilpasse farver, tekstiler, opbevaringsmuligheder og meget mere.

Emma Sengerammer

Sengerammer med og uden madrasser

Vælg mellem en af vores sengerammer i skandinavisk stil og fuldend dit soveværelses æstetik. Hos Emma ved vi, hvor vigtig personalisering er, derfor tilbyder vi både sengerammer med og uden madrasser, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig; Termoregulerende, fjedre, skum osv. Desuden er alle vores sengerammer lavet med fokus på lækkert design og gode kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på at få en sengeramme, der holder i mange år og som ser fantastisk ud i dit soveværelse.

Bæredygtig og holdbar

Emma's Træseng er lavet af hårdt egetræ, der er bygget til at holde i mange år. Det er certificeret (Forest Stewardship Council), et miljømærke, der sikrer, at træproduktionen overholder procedurer, der garanterer en bæredygtig skovforvaltning.

Se Træsengeramme

Tidløst design

Takket være det stilfulde design passer Emma sengen ind i ethvert miljø. Sengens luksuriøse polstring og 7 cm tykke hovedgærde skaber et stilfuldt look. Vi har også tilføjet en højde på 55 centimeter (inkl. madras) for at gøre det nemt og bekvemt for dig at komme ind og ud af sengen. Desuden er Emma-sengen også OEKO-TEX® certificeret, hvilket betyder, at materialerne er sunde og af højeste kvalitet.

Se Sengeramme

Har du stadig spørgsmål?

Se hvad andre siger om Emma