FLASH SALE 5% extra rabat på din Original madras med koden: MADRAS5

  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti
DK_COS_Obundle
ddd

Ergonomisk og støttende til ryggen

Oplev den bedste støtte med Emma's kropstilpassende Original pakke.
DK_COS_Omattress
DK_COS_Ftopper
Emma diamond bundle

Emma Original Pakken

  • Inkl. Original Madras, Flip Topmadras og Smart Madrasbeskytter
  • Bedst i test - Testfakta 2020, 2021 og 2022 Testfakta er en selvstændig test- og forskningsvirksomhed, der har specialiseret sig i laboratorietest og vurderer kvalitet og ydeevne. At vinde Testfakta-prisen to år i træk - 2020, 2021 og 2022- viser de høje kvalitetsstandarder, som vores produkter er udviklet efter.
  • Certificeret af OEKO-TEX®
Madrasstørrelse ( valgfrit )

New dropdown 8

Emma Original Puden

70x40 cm

Antal

1

Du sparer 65% i forhold til de enkelte produkter, når du køber hele pakken

Emma Original Pakken

  • Inkl. Original Madras, Flip Topmadras og Smart Madrasbeskytter
  • Bedst i test - Testfakta 2020, 2021 og 2022 Testfakta er en selvstændig test- og forskningsvirksomhed, der har specialiseret sig i laboratorietest og vurderer kvalitet og ydeevne. At vinde Testfakta-prisen to år i træk - 2020, 2021 og 2022- viser de høje kvalitetsstandarder, som vores produkter er udviklet efter.
  • Certificeret af OEKO-TEX®
Madrasstørrelse ( valgfrit )

New dropdown 8

Emma Original Puden

70x40 cm

Antal

1

Du sparer 65% i forhold til de enkelte produkter, når du køber hele pakken

Spar 65%!

10.596,00 kr.

3.708,60 kr.

Inklusiv 25% moms

Fri levering og returnering

Gratis levering uden kontakt til alle ordrer.

Afsendt i:  1 - 5 Arbejdsdage

Produktdetaljer

Hvad er inkluderet I Original pakken?

Inkluderet i denne pakke er vores Emma Original madras. Denne madras er Europas mest prisbelønnede madras med over 11 bedst i test priser, her i blandt Testfakta's Bedst i Test vinder I 2020, 2021 samt 2022. Memory skummet I madrassen giver optimal fordeling af trykket, tilpasser sig din kropsform og giver dig støtte, når du sover.

 

I pakken følger også Emma Flip topmadras med. Denne topmadras er opbygget af to typer skum, så du kan vende den afhængigt af hvilken side, der passer dig bedst. Den unikke kombination af HRX-skum og Airgocell-skum skaber en følelse af at sove på skyer, samtidig med at kroppen får optimal støtte.

 

Sidst, men ikke mindst, får du også vores 100% vandtætte Smart madrasbskytter med i købet af Original pakken. Denne madrasbskytter giver dig mulighed for at sove uden alergi, med ekstra komfort of med maksimal beskyttelse.

100 nætters prøve

Vi hos Emma ved, at du ikke kan finde den perfekte madras efter bare 10 minutter i en butik. Du har brug for længere tid på at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores madras i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

Fri Fragt og Retur

Fri Fragt

Vi leverer alle vores madrasser gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse. Vi samarbejder med GLS og DSV. Vi leverer fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00.

Retur

Hvis du ikke er tilfreds inden for 100 nætter er det nemt at returnere uden ekstra omkostninger. Kontakt venligst vores kundeservice [email protected] og sende os billeder af madrassen, da vi vælger at donere brugte madrasser til velgørenhed. Herefter vil en velgørenhedsorganisationkomme og hente den.

Kontakt en søvnekspert

Har du spørgsmål om dette produkt, vil du vide, hvilket Emma-produkt der er bedst for dig, eller vil du bare gerne tale om søvn? Kontakt en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige. Søvneksperterne kan kontaktes på: +45 89 87 23 35

Et sæt, optimeret til at give dig en bedre søvn.

Vores søvneksperter har udviklet det perfekte sæt til dig, der søger en optimeret søvnkvalitet, og som kan tilpasses individuelt til dig. Med vores testvindende Original madras, der kombinerer komfort og trykaflastning, en topmadras med ekstra personlig tilpasningsmuligheder og en 100% vandtæt madrasbeskytter. Takket være alle disse produkter, vil du sove, som du aldrig har sovet før!

Original bundle.

Emma Original Madras

Invester i din søvn

Bedst i Test ifølge Testfakta i 2020, 2021 og 2022. Emma madrassen tilpasser sig til din krop og fordeler tryk og vægt ligeligt for at sikre optimal komfort. Grundet det memory foam lag i midten af madrassen, tilpasser den sig efter din kropsform, vægt og hvordan du ligger bedst.
Original Bundle - Topper

Emma Flip Topmadras

Med vores Flip topmadras har du muligheden for at tilpasse din søvn til nøjagtigt hvad du fortrækker, uanset om det er en bød eller hård madras. Den unikke kombination af HRX-skum og Airgocell-skum skaber en følelse af at sove på skyer, samtidig med at kroppen får optimal støtte.
mattress protetor 2

Emma Smart Madrasbeskytter

Vores madrasbetræk er 100% vandtæt, og beskytter din madras mod kæledyr, mad og hverdagens uheld. Det beskyttende betræk er fremstillet med den revolutionerende AllergyShield-teknologi og er klinisk testet til at beskytte dig mod støvmider og allergener fra katte- og hundeskæl.

Skabt af soveeksperter

Testvindende Kvalitet

original_layers
1

Temperaturregulerende og elastisk betræk

Madrassen har et specielt betræk designet til at regulere fugtigheden. Det er elastisk og absorberer alle madrassens bevægelser. Betrækket kan tages af og maskinvaskes.

2

Åndbart & Punktelastisk

Airgocell®-skummet giver optimal komfort gennem dets punktelasticitet, hvilket gør det muligt at komprimere en zone uden at påvirke resten af madrassen. Materialet har også luftporer, hvilket betyder, at madrassen er åndbar og forbliver afkølet hele natten.

3

Trykaflastende og formbar

I midten af madrassen er der et lag af viskoelastisk memory skum. Memory skummet giver optimal fordeling af trykket, tilpasser sig din kropsform og giver dig støtte, når du sover.

4

Støttende HRX-skum

HRX-skummet er designet til at give støtte og trykaflastning. Skummet er tilpasset alle sovestillinger og giver den støtte, som din ryg har brug for.

Se hvad andre siger om Emma

TRUSTPILOT ★★★★★

Hvorfor vores kunder elsker Emma

USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.